Fastighet: Bollebygd Fjälla 1:91
Adress: Fjällavägen 15 A-C
517 96 Hultafors

Område: Hultafors
Byggår: 1906
Våningar: 8
Hiss: Ja
Kabel-TV: Ja
Fiber: Ja

Beskrivning

Fastigheten innehåller 52 st lägenheter om 1-4 r.o.k. i storlekarna 40-147 kvm.

MERVÄRDEN FÖR DIG

Vårt mål är att erbjuda våra hyresgäster ökad boendekvalité genom att erbjuda mervärden. Förutom god standard i er lägenhet vill vi även påverka er livskvalité genom att erbjuda gemensamhetsytor, bastu, närhet till sjöar och natur.

Våra hyresgäster i Hultafors har t.ex. möjligheten till:

  • Egen grillplats
  • Bastu i fastigheten
  • Bastu vid Fjällasjön
  • Träning och relaxavdelning

Nedan ser du lite bilder från Hultafors och miljön i boendet.

  1. SJÖUTSIKTEN

Charmilla har sedan hösten 2011 renoverat fastigheten i 3 etapper. Efter färdigställande av etapp 3, juni 2015, kommer Charmilla att förvalta 52 st lägenheter i Hultafors. Storlekar varierar från 1 RoK á 40 kvm till 4 RoK á 147 kvm.

Lägenheterna är utformade i modern stil med öppna och ljusa ytor. Som standard ingår t.ex. genomgående parkett i vardagsrum, kök och sovrum förutom etapp 3 där vi slipat och lackat gamla furugolv. Väggar är målade och kakel/klinker i dusch/wc. I köken har vi vita släta luckor med en mörk bänkskiva av laminat. De flesta lägenheterna är utrustade med en rymlig och möblerbar rymlig balkong mot söder med utsikt över Viaredssjön.

KURIOSA

Charmilla har utvecklat Kv. Fjälla 1:91 till ett område för dig som vill leva nära naturen och med möjligheten till ett rikt och aktivt liv. Med en fantastisk utsikt beläget 250 m över havet förvaltar Charmilla ett attraktivt boende i rogivande miljö med närhet till sjöar och natur. I fastigheten finns även möjligheten till ett fysiskt välbefinnande genom träning och avslappning i den gemensamma tränings- och spaavdelningen. Närmaste samhälle är Sandared, ca 3 km bort, med ett rikt utbud av butiker så som matbutik, inredningsbutiker, gym, frisör, SPA, restauranger och konditori. Till Sandared finns god bussförbindelser samt en järnvägsstation med goda förbindelser till Göteborg.