Naturnära kvalitétsboende

Välkommen till Sjömarken!

Endast det bästa

Fräscht, tryggt och naturnära

Antal våningar

3-4

Byggår

2016

Fastighet

Räveskalla 1:83
Adress: Björkallén 2 & 4 samt Badstrandsvägen 1

518 40 Sjömarken

Kabel-TV

Fiber

Beskrivning

Fastigheten innehåller 51 st lägenheter om 2-3 r.o.k. i storlekarna 61-79 kvm.

Den 27 april 2015 gjordes första spadtaget för Charmilla’s nya hyresrätter i Sjömarken. På Göteborgsvägen 7 har bolaget byggt 51 st hyresrätter fördelat på 3 hus. Hus A rymmer 24 lägenheter i fyra våningar, Hus B 12 lägenheter i tre våningar och Hus C 15 lägenheter i tre våningar. Storlekarna varierar från 61 kvm till 80 kvm.

Lägenheterna har utformats i modern stil med öppna och ljusa ytor. Som standard ingår t.ex. genomgående parkett i vardagsrum, kök och sovrum. Väggar målas, kakel/klinker i dusch/wc samt egen tvättmaskin och torktumlare i badrum. Kök utrustas med vita släta luckor och med en mörk laminatskiva. Varje lägenhet utrustas även med en rymlig balkong eller uteplats i markplan. I separat byggnad på tomten finns det 15 st carportplatser och gemensam miljörum och cykelrum. Andra våning inrymmer lägenhetsförråd.

Sjömarken har god förbindelser med lokaltrafik och hållplats finns precis utanför dörren. Närmsta matbutik ligger endast 1,5 km från ditt hem. Unikt är möjligheten till morgondoppet som ligger endast 200 m från bostaden med en fantastisk grillplats att spendera en varm sommarkväll vid.

Lägenheterna färdigställdes under februari 2016 och under mars månad var samtliga lägenheter inflyttade.

Hör av er till Charmilla vid ytterligare frågor eller vid intresseanmälan.

Klicka nedan för att se ritningar och planlösningar: